Què se sent al comprar un Ferrari F40?

8547631037_12093de4c8_c

Què se sent al comprar un Ferrari F40? Imagineu que teniu la oportunitat d’adquirir el cotxe dels vostres somnis, el cotxe amb el que van crèixer, el cotxe que sortia als pòsters que inundaven el vostre dormitori. Imagineu-vos-ho per un moment. Ha de ser una sensació increïble. Per molts, entre els que s’inclou aquest servidor de vostès, el Ferrari F40 és el millor cotxe de la història, un honor, això sí, compartit amb el McLaren F1. Eren super-esportius d’un altre època, un cotxe de curses amb el que poder circular tranquilament pel carrer. Bé, això de “tranquilament” és un dir. Eren 476 CV de pura fanfàrria italiana, un motor turbo dels d’abans, d’aquells que entregaven tota la potència quasi sense avisar. Ara imagineu que teniu la oportunitat (i els diners) de fer-vos amb un.

Això és el que va experimentar un afortunat britànic quan se li va presentar la oportunitat de la seva vida, una història que ens arriba via Axis of oversteer i que narra tota la experiència, des del primer cop que va veure un, quan tenia només 9 anys, fins el moment en el que es va asseure a soles en el cotxe, al concessionari, completament segur del que anava a fer.

No és per comparar, però per un aficionat als rallyes i als clàssics com un servidor, el dia en el que per fi vam tenir el Escort al garatge de casa la sensació va ser similar. Qui ens hagués dit fa 12 anys, quan accedir al paddock del circuit ja era tota una experiència, que poc més d’una dècada després tindriem un dels cotxes més mítics que han passat mai pel mundial de rallyes? Encara avui, quan el veig al garatge de casa embotit entre pneumàtics i el Citroën C3 de la meva dona, penso en ho afortunats que som el meu germà i jo. I si sento això per un ferro de l’any 1976, no vull ni imaginar-me com ha de ser obrir la porta del garatge i trobar-te amb un dels millors cotxes que han sortit mai de Maranello. Pell de gallina només d’imaginar-m’ho.

Anuncis

One thought on “Què se sent al comprar un Ferrari F40?

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: