Us havia dit que m’encanta el Porsche 959?

Segurament mai va arribar a excitar tant com el Ferrari F40. Era fred, sense passió. Massa electrònica, deien. Tracció integral, turbos d’accionament seqüencial, etc. Era un laboratori rodant. I una mostra del potencial d’una marca que aleshores tampoc és que passés per un dels seus millors moments. I tot i així, el Porsche 959 em fascina. I em fascina moltíssim. La unitat que protagonitza aquest video de eGarage és un dels sis prototips que Porsche va fabricar, i des de no fa gaire forma part de la col·lecció privada de Brumos Racing, un dels equips més estretament vinculats amb el fabricant alemany.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: