Com convertir el teu Porsche 964 en un 911 2.7 Carrera RS

Porsche-911-DP-964-Classic-RS-9[5]

Fins l’arribada del Porsche 996, a grans trets podríem dir que el fabricant alemany es va tirar més de tres dècades venent el mateix cotxe. Perquè les similituds entre el Porsche 911 de 1964 i el 993 de 1993 salten a la vista: la forma del parabrises, la caiguda del darrere, la forma dels fars davanters (aquí el canvi es va produir una generació abans d’hora, amb el 993). De fet, els diferents panells de la carrosseria són perfectament intercanviables entre el 911 i el 930, una història que també es repeteix amb els del 964, tal i com ha demostrat DP Motorsport en la seva darrera creació — el 964 Classic RS.

Presentat ara que el tuner alemany fa 40 anys, DP Motorsport ha tret al mercat un kit de carrosseria que convertirà el teu 964 en una mena de rèplica del 911 2.7 Carrera RS de 1973. Pel que es pot veure a les imatges, el cotxe resultant és d’allò més temptador. El preu de la conversió s’enfila fins els 6.800 euros, una xifra que inclou nous paracops davanter i posterior, les franges en vermell i els adhesius laterals, retrovisors, fars i un nou capó. Pel color gris clar del model de les fotos s’ha de pagar extra, mentre que les llandes Fuchs de 17″ surten per uns 2.200 euros.

DP Motorsport no es limita únicament a la estètica. També ofereix paquets de potenciació sobre la base del motor bòxer de 3.6 litres i 250 CV, les quals eleven la potència fins els 280 CV. Això s’aconsegueix gràcies a petites millores i a un nou sistema d’escapament una mica més “lliure”, tot plegat per un preu al voltant dels 2.600 euros. A l’interior, elements com les barres anti-volcada, els seients de tall esportiu o el retapissat de les portes també són opcionals. I si encara us heu quedat amb ganes de més, sempre podeu anar un pas més enllà i optar per un look 2.8 Carrera RSR encara més ample.

No fa gaire vaig parlar d’Autofarm en un article a Motor.cat, un preparador britànic especialitzat en el Porsche 911. La seva creació semblava un 911 pre-1973, tot i que en realitat es tractés d’un 911 3.2 de finals dels vuitanta amb el motor 3.6 del 964 Carrera. No obstant, si aquesta rèplica de 2.7 Carrera RS de DP Motorsport us resulta familiar és perquè fa servir el mateix patró que Singer 911, una marca que també basa els seus productes en el 964. No obstant, aposto a que els productes de Singer són significativament més cars que els 10.000 euros que  deu costat aquesta conversió.

És obvi que un cotxe així no pot considerar-se un clàssic, per més que la seva estètica recordi a la del 2.7 Carrera RS original de 1973. Dit això, per tenir un cotxe per anar a fer el cabra sense haver de preocupar-me de res, per fer servir a diari camí de la feina o per fer tandes en circuit a bon ritme, jo no li faria un lleig a una proposta com aquesta. I vosaltres?

Via Carscoop

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: