La moto secreta de Porsche

moto_porsche

Ahir Noël Sànchez em va passar l’enllaç a un article sobre una moto fascinant. Jacques Chevalier, periodista francès de Moto Revue, va descobrir en una visita a un dels magatzems secrets de Porsche una motocicleta que a simple vista semblava una BMW R65 de principis dels vuitanta. No obstant, dues inscripcions al dipòsit de combustible deixaven entreveure el que de veritat s’amaga sota aquest: un motor bòxer de quatre cilindres, probablement heretat d’un Porsche 912 o 914. Es tracta d’un projecte desenvolupat per un artesà de nom Hess (d’aquí la inscripció al dipòsit — HEß) basat en una BMW R65. I fins aquí tota la informació que tinc i he pogut trobar (la majoria de referències són o a bicicletes, o a la mà dreta de Hitler, o a concessionaris de la marca escampats per Alemanya). Qualsevol ajuda serà benvinguda.

Via Solo Moto

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: