Dos exemples que demostren que cotxes i arquitectura poden anar de la mà

ferrari-512bbi-11

Ahir us preguntava si un cotxe pot arribar a ser considerat com una obra d’art. Per mi la resposta és clara: sí. I com que una imatge val més que mil paraules, aquí van dues cases/estudis/garatges que demostren ho bé que pot arribar a encaixar un cotxe com a simple objecte decoratiu. El primer projecte és l’estudi de Holger Schubert, propietari d’un preciós Ferrari 512BBi gris. Com que aquest bon home passa més hores a la feina que a casa seva, va decidir construïr-se l’estudi al voltant del biplaça italià. El resultat no podia ser més atractiu. Shubert afirma que  a dia d’avui, anys després de que el Berlinetta Boxer passés a formar part de la seva vida, encara fa petites pauses per gaudir de les  línies del Ferrari a mesura que canvia la llum que entra pels finestrals. Jo faria el mateix. I també el conduiria.

L’altre garatge/museu també és d’inspiració italiana (en aquest cas canviem Ferrari per Alfa Romeo) i reuneix a quatre joies — un Duetto descapotable, un Giulietta SZ, un Giulia TZ i un espectacular Tipo 33 Stradale — en una sala minimalista a més no poder. No sé si serà per l’efecte de la llum que entra pels finestrals, no sé si serà pels filtres aplicats a les imatges, però s’ha de reconèixer que aquestes quatre belleses encaixen a la perfecció en un ambient tan… exquisit. I per rematar-ho, un pegaso alat (antic simbol de Mobil1) gegant a la paret i un surtidor dels anys cinquanta. Es pot demanar més?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s