Un Porsche 993, molta pluja i un pilot professional de drifting

Del Porsche 911 sempre s’ha dit que té el motor al lloc equivocat, un fet diferencial que s’ha mantingut inalterat des de la presentació del model l’any 1964 fins l’actualitat (per més que Porsche va voler “carregar-se” el 911 amb el 928). Això té molts desavantatges, començant per un repartiment de pesos molt desigual. Per alguna raó diuen que per treure el màxim rendiment a un 911 s’han de tenir moltes mans i s’ha de saber molt bé el que s’està fent. L’home que apareix al video conduint un 993 sota un diluvi universal és un pilot professional de drifting japonés de nom Tetsuya Hibino, i pel que es veu al video de mans no va precisament escàs.

Via Jalopnik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s