Pot ser que el Lamborghini Miura sigui el cotxe més bonic de tots els temps?

tumblr_ml9862oR741rctae8o1_1280

Parlar de quin és el cotxe més maco de tots els temps no és fàcil, de la mateixa manera que tampoc ho és fer-ho sobre pintura, escultura o arquitectura: hi ha gent a qui la Pedrera li encanta i, per contra, gent que la detesta preferint en el seu lloc la Torre Agbar. Tornant al tema de les quatre rodes, és just comparar un Bugatti Type 57SC Atlantic amb un Alfa Romeo Tipo 33 Stradale? És just comparar un Ferrari 250 GT Lusso amb un F355 Spider? La resposta, en tots casos, és no. I tot i així sempre que veig la foto d’un Lamborghini Miura no puc deixar de pensar que aquest possiblement sigui el cotxe més bonic que s’ha fabricat mai.

I és curiós, perquè sempre m’han agradat més els cotxes de motor davanter que els de motor central. En el cas del Miura, però, aquest motor central-posterior està situat en posició transversal (tot i ser un V12!!!), una solució que va permetre als enginyers retrassar encara més la cabina. Aquesta és precisament una de els seves gràcies, el fet d’estar a mig camí entre una berlinetta de motor davanter com el Daytona, i d’un esportiu de motor central com el 512BB. En fi. Sé que alguns de vosaltres discrepareu, altres pensaran que a que coi ve una entrada com aquesta. I no us falta raó. Simplement és un pensament que m’ha creuat el cap al veure unes fotos del Miura i que he volgut compartir amb vosaltres.

Un pensament sobre “Pot ser que el Lamborghini Miura sigui el cotxe més bonic de tots els temps?

  1. Que el Miura es impresionant, és innegable, però com vaig comentar en una entrada anterior, jo m’estimo més un DIno 246 GT, no serà tan salvatge, però per mi és el cotxe perfecte

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s