Els amics de Kimi Raikkonen

Ja sabeu que profeso una certa simpatia per Kimi Raikkonen. Ja l’any 2001, quan corria a Sauber en el seu primer any a la Formula 1, em vaig comprar una gorra seva que avui en dia encara guardo com un tresor. El que més m’agrada d’ell és que fot el que vol, independentment del que pensi la gent, la FIA o Bernie Ecclestone. És l’enfant terrible de la graella. En el video que obre aquesta entrada, trobat via Axis of oversteer, s’el pot veure en el seu ambient — en altres paraules: alcohol, amics i un jacuzzi. És, sense cap mena de dubtes, el James Hunt del segle XXI. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s