Ferrari 308 GTB Michelotto, la bella convertida en bèstia

tumblr_ml8nwp1KZq1s39hoyo3_1280

Admeto que darrerament estic passant per una fase semi-obsessiva pel Ferrari 308 GTB. És un ferro, la seva fiabilitat deixa molt que desitjar i no el voldria ni regalat. Però tot i així m’agrada. Suposo que entrades com la que fa uns dies li va dedicar Petrolicious ajuden. O pot ser és que el 308 és com els bons vins, que millora amb el temps. La gota que ha fet vessar el got i m’ha portat a escriure aquesta entrada ha estat aquest set de fotos que he trobat per Tumblr, on tenim un preciós 308 GTB Michelotto de rallyes (graella de llums inclosa) sense adhesius. Pocs cotxes de rallyes em venen al cap més macos que aquesta preciositat. En serio.

Aprofitant que parlo del 308 GTB Michelotto, mai està de més recordar la restauració (més aviat rèplica, tot i que el resultat final sigui el mateix) que d’un d’ells es va fer a Finlàndia ara fa uns anys.

tumblr_ml8nwp1KZq1s39hoyo4_1280 tumblr_ml8nwp1KZq1s39hoyo2_1280 tumblr_ml8nwp1KZq1s39hoyo1_1280

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: