Raó #126 per la que crec que Valentino Rossi és Déu

k-bigpic

Llegeixo a Mundo Deportivo que Valentino Rossi ha aprofitat el viatge a Austin per provar un cotxe de la NASCAR. Abans ja havia provat el Ferrari de Formula 1, corregut amb un Fiesta WRC algun que altre rally, s’havia posat al volant d’un Mercedes-Benz C-Klasse del DTM i havia competit en GT amb un Ferrari 458 GT3. A la que li surt la oportunitat, no s’ho pensa dues vegades. De fet, Rossi afirma que només li quedaven per probar un cotxe de la NASCAR i un prototip de les 24 hores de Le Mans. No sé a què espera Audi per oferir-li un test…

Es tractava d’un acte promocional organitzat per Monster just el dia després de que Rossi quedés sisé a Austin (en una cursa tirant a fluixa). El cotxe és el Toyota Camry amb el que Kyle Busch corre habitualment a la Nationwide, i munta un 5.9 V8 de 650 CV. Per si us ho esteu preguntant, Rossi va fer una volta a una mitjana de 185 mph, quan la pole de l’any passat estava en les 187 mph (s’hagués classificat entre els 15 primers). I això el primer dia que es posava al volant d’un d’aquests trastos. D’això s’en diu tenir talent natural.

Via Mundo Deportivo, evo

BIi6AyWCMAAgcj2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: