XCAR enfronta el BMW M3 amb el seu successor espiritual, el BMW M3 GTS

Cada cop que una persona diu que el BMW M3 (E92) GTS és el “successor espiritual” del BMW M3 (E30), Déu mata un gatet. I aquí estic jo, havent repetit paraula per paraula aquest tòpic tan gastat. És per això que us demano disculpes de tot cor. Perquè ja em direu què té a veure un V8 de 4.4 litres amb un quatre cilindres de només 2.3 litres; ja em direu què pot fer un cotxe de 215 CV contra una bèstia que li dobla la potència. I tot i així, la premsa segueix volent enfrontat el cotxe que va començar-ho tot amb cadascun dels seus “successors espirituals”, amb l’agravant de que, quasi sempre, l’original és el que surt millor parat.

En el darrer video de XCAR teniu una bona comparativa, tot i que el M3 (E92) convencional pot ser hagués estat un rival molt més a l’alçada. Després de tot, el M3 GTS es ven amb barres, bàcquets de competició, arnesos i extinció, un equipament més digne d’un cotxe de curses que d’un cotxe de carrer.

Via WCF

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s