Així és el el GT86 que Monster Tajima pilotarà a la Pikes Peak

monster-sport-super-86-pikes-peak-race-car100425716l-1366967657

Un cop vist el Peugeot 208 T16 Pikes Peak amb el que Sebastien Loeb mirarà de coronar-se a la mítica pujada americana, avui toca parlar del que probablement serà el seu rival més directe: Nobuhiro Monster Tajima i el seu Toyota GT86. Clar que del GT86 de sèrie, aquest invent conserva més aviat poc. Xassís tubular, tracció integral i un motor 3.0 V6 bi-turbo de 660 CV són els ingredients amb els que el japonés intentarà plantar cara al equip francès, el favorit indiscutible tot i les sis victòries consecutives de Monster Tajima entre 2006 i 2011.

monster-sport-super-86-pikes-peak-race-car100425717l

De totes maneres, sobre el paper tot sembla indicar que Monster Tajima no té gaire a fer en la edició d’enguany. Amb 660 CV i un pes de 1.080 kilos (sense comptar el pilot), el Super 86 està a anys llum del 208 T16 Pikes Peak i els seus al·lucinants 875 CV per 875 kilos. El proper 30 de juny sortirem de dubtes, una cursa que, per cert, serà retransmessa en directe per RedBull.tv. Per anar obrint boca, aquí teniu a la bèstia en un video onboard:

Via Top Gear

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s