Patrick Long. Porsche 997 GT3 RS 4.0.

El video que teniu sobre aquestes línies va ser publicat per Porsche fa cosa d’un any, i en ell hi tenim a Patrick Long, únic pilot oficial Porsche nascut als Estats Units, conduint un GT3 RS 4.0 com només un pilot oficial Porsche sap fer-ho. No em pregunteu molt bé a què ve, ni quin sentit té que Long li porti un café a Hurley Haywood després d’haver estat rodant amb el ganivet entre les dents pel circuit durant una bona estona. L’únic que sé és que és una promo de la escola de pilotatge de Porsche al Barber Motorsport Park… i que vendria la meva ànima per un Porsche 997 GT3 RS 4.0.

Via Racing Gang

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: