Segur que no es poden guanyar curses amb un cotxe amb el motor al darrere?

Porsche segueix calentant motors de cara al seu retorn a les 24 hores de Le Mans de 2014 amb un LMP oficial, i ho fa com només ells saben fer-ho: tirant d’èpica. El darrer mini-video va precisament en aquest sentit, demostrant ho equivocada que estava la gent que mostrava els seus dubtes cada cop que la marca provava coses noves en competició: els motors turbo, l’efecte terra, la tecnologia híbrida.

“No es poden guanyar curses amb un cotxe amb el motor al darrere”, “un xassís lleuger de magnessi no pot aguantar l’estrés d’una cursa”, “un motor turbo no té res a fer en competició”, “un cotxe no es pot enganxar a l’asfalt”, “és impossible guanyar amb un híbrid”, etc. Victòria rere victòria, els alemanys han acabat per desmentir totes i cadascuna d’aquestes afirmacions (sobretot la de competir amb el motor situat al lloc equivocat). A veure qui és el valent que ve ara i diu que “Porsche no podrà superar als Audi R18 e-tron quattro“.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: