Un BMW E30 M3 Touring fent de les seves al Nürburgring

Captura de pantalla 2013-05-09 a la(s) 10.57.16

BMW M Gmbh i les carrosseries Touring mai han anat gaire de la mà. De fet, els dos únics models que ara em venen al cap són el E34 M5 Touring i el E60 M5 Touring. De la Serie 3, res de res. Així no és d’extranyar que la gent es busqui la vida pel seu costat, tal i com vam veure ahir en la curiosa història del Serie 3 Touring. L’exemplar d’avui va una mica en aquesta línia: un BMW E30 M3 Touring. Aquí el teniu intentant escapar-se d’un Megane RS en una de les seccions del Nürburgring que a mi personalment més m’agraden: la que va del Karussell fins al final, la recta de Döttinger Höhe, passant per Wippermann, Brünnchen i Pflanzgarten. Un festival.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: