Sebastien Loeb, primeres impressions sobre el Peugeot 208 T16 Pikes Peak

Peugeot-208-T16-Sebastien-Loeb_G6

Del Peugeot 208 T16 Pikes Peak i els seus acollonants 1 CV per kilo ja em dit pràcticament tot el que haviem de dir. El que fins ara encara no haviem vist era aquesta bèstia parda en mans del pilot que el portarà a la edició d’enguany de la Pikes Peak — Sebastien Loeb. Fa uns dies l’alsacià va estar provant-lo al circuit de Pau-Arnos (no confondre amb el circuit urbà de Pau), i les primeres impressions no podrien ser més sorprenents. I és que que un pilot habituat a portar aparells com el McLaren MP4-12C GT3, un Porsche Supercup o el Citroën DS3 WRC et digui que el 208 T16 Pikes Peak és “un coet” et dona en què pensar.

Segons Loeb:

El Peugeot 208 T16 és una combinació del millor de diferents mons: té el downforce d’un monoplaça de Formula 1, les rodes amples d’un sport-prototip de resistència i el diferencial d’un WRC.

A baixes velocitats, un Formula 1 no entrega la màxima potència. Amb el Peugeot, en canvi, és bang, bang, bang a mesura que vas fotent relacions des de parat. Gràcies a la tracció integral i al motor turbo, la seva acceleració és fenomenal! De sobte et trobes en sisena relació a 240 km/h!

Sembla que ha quedat impressionat. El primer video és l’oficial de la prova, mentre que el segon ha estat gravat per un “paparazzi” des de l’exterior de Pau-Arnos. Per cert, un ocellet m’ha dit que en qüestió de dies Loeb i el 208 T16 Pikes Peak es tornaran a reunir al Mont Ventoux, per a qui li interessi.


Via Skiddmark

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s