El Peugeot 208 T16 Pikes Peak “vola” al Mont Ventoux en molt bona companyia

loeb_peugeot_mont_ventoux

Admeto que darrerament estic una mica pesadet amb el tema del Peugeot 208 T16, Sebastien Loeb i la Pikes Peak, però és que no ho puc evitar. En el video d’avui, cortesia de Passats de Canto, tenim al francès provant el cotxe al Mont Ventoux per primer cop amb la decoració definitiva. El millor de tot és que Peugeot Sport no només va plantar-se als tests amb el 208, sino que també va portar el 405 T16 amb el que Vatanen va guanyar la prova l’any 1988 per rodar el que segurament acabarà convertint-se en la promo oficial del projecte.

El video també serveix per veure (o entreveure) el comportament real del cotxe en un ambient molt semblant (tot i que uns 2.000 metres més baix) al que es trobarà a la Pikes Peak. Pel que es pot veure (o entreveure) a les imatges, sembla que el 208 T16 té la patada i la frenada del 908 HDi-FAP de Le Mans amb la tracció i la agilitat d’un WRC. El millor de dos mons unit en un sol cotxe. Es pot demanar més?

Parlant de Loeb, per si amb les comptades sortides que aquesta temporada farà al mundial de rallyes, la Pikes Peak, les curses de Montmeló i Mònaco de la Porsche Supercup (on coincidirà amb Ogier!) i alguna participació al FIA GT, ara també ha decidit participar al europeu de rallycross. Quin crack!Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s