Una volta onboard al Nürburgring-Sudschleife en un Formula Vee

Captura de pantalla 2013-05-16 a la(s) 15.20.25

De videos del Nordschleife n’hem vist una infinitat: amb pluja, amb sol, amb boira, amb accidents, sense accidents i fins i tot amb neu! Per avorrir-se. Del que no hi ha ni molt menys tant material és del seu germà petit, el Sudschleife, un circuit avui enterrat sota el traçat de Gran Premi. Inaugurat l’any 1927 juntament amb el Nordschleife, aquesta variant de 7.7 kilòmetres va deixar-se de fer servir l’any 1973, molt abans de la popularització de les càmeres onboard. És per això que aquest video de la Formula Vee (uns monoplaces molt econòmics basats en el Volkswagen Beetle), corresponent a una cursa de 1968, resulta tan interessant: en ell es pot veure un traçat estret, rodejat d’arbres i amb constants pujades i baixades, molt similar en essència al Nordschleife que tots coneixem. Curiós.

Via The Chicane

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s