McLaren, Honda i el MP4/4

tumblr_miccj1WDsE1rm772xo1_r1_1280

La setmana passada no és parlava d’un altre cosa que del retorn de la marca Honda  a la Formula 1, com a motorista, al costat de l’equip McLaren. El 98% dels articles que vaig llegir al respecte il·lustraven la noticia amb una imatge del McLaren MP4/4 de 1988 (fins i tot la nota de premsa oficial)… i la veritat és que no em sorprén. Dissenyat per Steve Nichols i Gordon Murray i equipat amb un motor Honda V6 turbo, aquest monoplaça serà recordat per haver guanyat 15 de les 16 curses del mundial de 1988. Només un accident amb un pilot doblat al Gran Premi d’Itàlia a Monza va privar a l’equip d’aconseguir un perfect.

En el següent video, Neil Oatley recorda el millor McLaren de la història, el monoplaça amb el que Ayrton Senna va guanyar el seu primer títol mundial i amb el que la escuderia de Woking va arrassar el títol de constructors. No és d’extranyar que Lewis Hamilton mullés pantalò quan va pujar-s’hi ara fa un parell d’anys

Via Motorsport Retro

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: