Michael Schumacher passejant (literalment) amb un Formula 1 pel Nürburgring

24h13_schumacherFoto: Frozenspeed

Aquest cap de setmana s’han disputat les 24 hores del Nürburgring amb victòria del Mercedes-Benz SLS AMG GT3 de l’equip Black Falcon, amb Bernd Schneider, Sean Edwards, Jeroen Bleekemolen i Nicki Thiim turnant-se al volant en una cursa que va estar aturada durant 9 hores per culpa de la boira i la insistent pluja (a SPEEDHUNTERS teniu unes fotos acollonants). Just abans de la sortida, Michael Schumacher va fer una volta d’honor amb el Mercedes-AMG de Formula 1 a un ritme decepcionantment lent.

Tot i així, el fet de veure un monoplaça de Formula 1 al vell Nordschleife no deixa de sorprendre, un circuit en el que la categoria reina no ha competit des de l’accident de Niki Lauda l’any 1976. L’any 2007 Nick Heidfeld va fer tres quarts del mateix amb el Sauber-BMW, tot i que a un ritme significativament més alt. I ben pensat, aquest tampoc és el primer cop que Schumacher pilota un monoplaça de Formula 1 pel Nürburgring. De fet també estem parlant d’un Mercedes-Benz, tot i que molt més vell que el monoplaça amb el que es va passejar diumenge.


Via Axis of Oversteer

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: