Forza Motorsport 5 versus Gran Turismo 6

silverstone

Tot i que de jove havia estat un fan incondicional de la Play Station i de la nissaga Gran Turismo, després de provar el Forza Motorsport 3 en una Xbox 360 que em va deixar el meu germà vaig haver de replantejar-me moltes coses. L’arribada del Forza Motorport 4 va fer decantar-me encara més pel producte de Turn 10 Studios, gràcies sobretot a una física que en la meva modesta opinió és força millor que la del Gran Turismo 5. També és cert que tot plegat és un tema totalment subjectiu, i que hi haurà gent que segurament renegarà del FM4 de la mateixa manera que a mi mai m’ha acabat de convèncer el GT5. Coses que passen.

I aquí estem, a 22 de maig de 2013, amb els nous Gran Turismo 6 i Forza Motorsport 5 recentment estrenats amb els corresponents tràilers com si d’una pel·lícula es tractés. Tenint en compte que d’imatges del videojoc “real” hi ha més aviat poques, és obvi que encara és d’hora per dir que aquest joc és millor que l’altre. No obstant, no sé vosaltres però jo després de veure els dos clips que trobareu més avall només tinc ganes d’agafar una Play Station i tirar-me hores i hores pilotant aquest espectacular Audi Sport Quattro S1.

I vosaltres? Sou més de Gran Turismo o de Forza Motorsport?


Anuncis

2 thoughts on “Forza Motorsport 5 versus Gran Turismo 6

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: