Qui millor que Graham Hill o Jackie Stewart per mostrar-nos els secrets del circuit de Monte-Carlo?

tumblr_mijb3h6t9z1qfahc0o1_1280

Graham Hill va aconseguir cinc victòries al Gran Premi de Monte-Carlo, una marca només superada per les sis que va aconseguir Ayrton Senna anys després. La seva elegància i els seus aires d’aristòcrata britànic el van convertir en la representació més gràfica del que avui coneixem per gentlemen driver. En el video que trobareu més avall el tenim explicant-nos els secrets del circuit de Monaco, a pocs dies de que es disputi el Gran Premi de Formula 1 amb Alonso, Hamilton, Vettel i companyia. Eren altres temps, i prova d’això són les moltes modificacions que el traçat ha anat patint al llarg dels anys. Mireu si no com ha canviat la entrada a recta i la Rascasse, res a veure amb la configuració actual.

Si us heu quedat amb ganes de més, també podeu gaudir de les detallades explicacions de Jackie Stewart mentre esmorzava descamisat a la habitació del seu hotel, o de la volta onboard que Juan Manuel Fangio va fer amb el Lancia-Ferrari D50. Clar que per al·lucinar, res millor que unes imatges corresponents a la primera cursa disputada al principat l’any 1929. Com ha passat el temps!

Via MotorpasiónF1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s