El casc de Sebastian Vettel i la pin-up en topless

2013-05-22-Helm-Monaco-01

Sebastien Vettel sortirà al Gran Premi de Monaco amb un casc força especial. I no em refereixo només al tribut que li retrà a Stirling Moss amb motiu de la victòria que va aconseguir l’any 1961, sino de la pin-up que s’amaga a la part posterior. El dibuix pot tenir més o menys gràcia, però el que el fa especial és que quan es “calenta”, el pitram de la bella senyoreta es mostra en tot el seu esplendor. Llàstima que al anar enganxat al reposacaps no tindrem oportunitat de veure-ho, a no ser que l’alemany guanyi la cursa i la realització li faci un primer pla quan baixi del cotxe. Creuarem els dits…

2013-05-22-Helm-Monaco-03 tumblr_mn9huol41y1qbamz3o2_500

Via Motorsport Retro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s