Ara ja no teniu excusa per no veure la pel·lícula Le Mans

Captura de pantalla 2013-05-23 a la(s) 17.27.10

Dissabte per la tarda. Sofà. Avorriment. No sabeu ben bé què posar a la tele. Dubteu entre un telefilm soporífer a Telecinco o l’enèssim programa repetit a MTV. Afortunadament aquí està Colla Verglas per alegrar-vos una mica la tarda amb la que probablement sigui la millor pel·lícula relacionada amb el món del motor que s’ha rodat mai (amb permís de The Gumball Rally i Grand Prix): Le Mans. Una ànima caritativa ha pujat el film a YouTube (desconec quan temps passarà abans de que la productora faci retirar el video), just dos dies després de que us parlés d’Steve McQueen i les 12 hores de Sebring. Perfect timing. A un mes de les 24 hores de Le Mans, mai és tard per tornar a veure aquesta petita joia del setè art.

Via Jalopnik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s