Un altre video onboard de la Porsche Carrera Cup al Nürburgring

Captura de pantalla 2013-05-28 a la(s) 11.30.13

Després d’al·lucinar amb el video onboard de la Porsche Carrera Cup on Kevin Estre i Sean Edwards batallaven durant una volta al Nürburgring, aquí va una segona entrega amb el britànic de nou com a protagonista (Edwards acabaria guanyant les 24 hores amb un Mercedes-Benz SLS AMG GT3, i és l’actual líder de la Porsche Supercup després d’haver guanyat al Circuit de Catalunya i a Monte-Carlo). A diferència de l’altre clip, aquest cop la càmara apunta cap enrere, directament cap a Edwards, en un video només criticable per ser excessivament curt. Si des de la comoditat del sofà de casa puc notar la pressió del britànic, imagineu-vos el que debia sentir el pilot sobre el que va muntada la càmara. Mama por.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s