Video vintage del dia: així era el Nordschleife l’any 1960

Captura de pantalla 2013-05-29 a la(s) 17.01.13

Veure imatges antigues del Nürburgring-Nordschleife en fascina. I em fascina sobretot perquè, tot i que el circuit s’ha anat actualitzant al llarg dels anys, la essència d’aquest es manté intacte: els desnivells, el Karussell, el paisatge, els arbres. En aquest sentit, les següents imatges no tenen desperdici: amb una veu en off que no para de dir coses que no entenc, el video ens mostra un Porsche 356 rodant pel vell Nordschleife incloent algunes imatges que recorden una mica a les que vaig publicar fa un parell de dies (ja sabeu, aquelles amb dos Porsche seguint-se a dos pams de distància).

Resulta curiós intentar identificar els diferents sectors del traçat: el Karussell és el més fàcil de veure, obviament, però també tenim Breidsheid i Ex-Mühle (2:10), Flugplatz (0:41), Bergwerk (2:22), Kesselchen (2:58), etc. Si us heu quedat amb ganes de més, també teniu el memorable video dels accidents a Adenauer Forst, un video que complementa a la perfecció el que avui us porto.

Per cert, us havia dit que el darrer cap de setmana de juny tornem a pujar cap allà?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s