El curiós cas del BMW 325i que va “participar” a les 12 hores de Sebring de 1988

tumblr_lqoy98XD7S1qjy9yso1_1280

L’altre dia, remenant una mica per Tumblr, vaig topar-me amb aquesta curiosa foto. En ella apareix un BMW E30 “IMSA” que pel que es veu estava inscrit a les 12 hores de Sebring de 1988. La informació que he pogut trobar al respecte és entre molt escasa i absolutament nula. Segons Racing Sports Cars, el cotxe és un 325i inscrit per l’equip Red Line Racing (#46) , amb Mike Guido, Mike Graham i Alan Crouch com a pilots. Malauradament (pel que es pot llegir) no va aconseguir classificar-se per la cursa al no poder baixar el seu millor temps de 2:44.966, un temps 49 segons més lent que la pole marcada pel Porsche 962C de Robinson/Holbert. Em pregunto què hagués passat si enlloc de fer-ho amb aquest 325i, Guido/Graham/Crouch s’haguessin inscrit amb un BMW M3 com els que ja començaven a despuntar per Europa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: