El Porsche 911 Targa que volia ser un 934 Turbo RSR

tumblr_mn3ne2poZc1r2dcdfo1_1280

M’encanta Tumblr (per Tumblr s’enten la sel·lecció de blogs als que segueixo). M’hi podria passar hores i hores, mirant fotos i més fotos. I per quan hagués acabat, encara em quedarien centenars de fotos encara per veure. El millor de tot és quan et creues amb coses tan rares com aquesta: un Porsche 911 Targa amb estètica de 934 Turbo RSR i alguns detalls del 911 Turbo. La única info de que disposo és el que es podia llegir al enllaç original: Watkins Glen 1980. No obstant, una cerca ràpida a la cursa de la Can-Am d’aquell any, així com a la de 6 hores que es va disputar aquell mateix cap de setmana, ha donat resultats negatius. Imagino que debia estar inscrit a la Trans-Am, però no he trobat res al respecte. Igual de rar que el BMW 325i d’ahir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: