El Porsche 911 Targa que volia ser un 934 Turbo RSR

tumblr_mn3ne2poZc1r2dcdfo1_1280

M’encanta Tumblr (per Tumblr s’enten la sel·lecció de blogs als que segueixo). M’hi podria passar hores i hores, mirant fotos i més fotos. I per quan hagués acabat, encara em quedarien centenars de fotos encara per veure. El millor de tot és quan et creues amb coses tan rares com aquesta: un Porsche 911 Targa amb estètica de 934 Turbo RSR i alguns detalls del 911 Turbo. La única info de que disposo és el que es podia llegir al enllaç original: Watkins Glen 1980. No obstant, una cerca ràpida a la cursa de la Can-Am d’aquell any, així com a la de 6 hores que es va disputar aquell mateix cap de setmana, ha donat resultats negatius. Imagino que debia estar inscrit a la Trans-Am, però no he trobat res al respecte. Igual de rar que el BMW 325i d’ahir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s