BMW celebra el desè aniversari del M3 CSL reunint una cinquantena d’unitats al BMW Welt

10-year-anniversary-of-bmws-m3-csl-celebrated-at-bmw-welt-video-60971-7El BMW M3 CSL és un dels pocs cotxes moderns que posaria per davant del seu equivalent clàssic, el 3.0 CSL E9. De fet, i si pogués escollir, crec que fins i tot el prefereixo a un E30 M3 original. Amb això ja us ho he dit tot. La veritat és que ho té tot: estèticament és espectacular, sona de meravella, corre el que no està escrit i no és fàcil de veure. Prova d’això és que mentre els preus del M3 E46 s’han desplomat fins els 15.000 euros, els de la versió CSL encara es mantenen en xifres prohibitives. Per celebrar el desè aniversari del BMW M3 CSL, els alemanys han reunit recentment una cinquantena d’unitats al BMW Welt de Münich. Veure’ls posats l’un al costat de l’altre impressiona!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s