Porsche publica les primeres imatges del seu nou LMP1

m131209fine

Porsche acaba de publicar les primeres imatges oficials del LMP1 amb el que l’any que ve intentarà trencar la hegemonia dels Audi R18 e-tron quattro. El cotxe, del que encara no se sap ni el nom, ni el motor que portarà, ni el sistema híbrid que farà servir, apareix fent proves al circuit de Weissach vestit amb l’habitual camuflatge dels cotxes de test. Tal i com apunten a Autoblog, resulta curiós que no hagin publicat cap foto de la part posterior.  Segurament no volen ensenyar més del que sigui estrictament necessari, tot i que pel que es pot veure a les fotos, el nou LMP1 de Porsche sembla estar més en la línia del R18 e-tron quattro que en la dels Toyota TS030 Hybrid.

Anuncis

Un pensament sobre “Porsche publica les primeres imatges del seu nou LMP1

  1. Retroenllaç: 2014 Porsche LMP1 | DerpFudge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s