Dos Ferrari 333 SP en pista, la millor banda sonora per començar el dia

Untitled-32

El Ferrari 333 SP va ser el primer sport-prototip fabricat pels de Maranello en 20 anys, i també l’últim. La seva carrera esportiva, no obstant, no va ser precisament el que diriem curta: presentat l’any 1993 per participar tant al campionat IMSA (on destacaria, entre altres, gràcies al català Fermí Vélez) com al mundial de sport-prototips, el 333 SP es va deixar veure fins l’any 2001. No obstant, tot i guanyar el WSC de 1998 a 2001 (un campionat que per aquella època estava força descafeinat, tot sigui dit de passada) el cotxe era manifestament obsolet al costat dels BMW V12 LMR i Audi R8 dominadors de Le Mans. Escoltar avui el so del seu motor atmosfèric 4.0 V12 (una evolució del F92A de Formula 1) és pura glòria, i no deixa de ser una mica evocador en una època en que el dominador absolut de les 24 hores de Le Mans sona a aspiradora Rowenta. En fi.

Via GT Spirit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s