Porsche versus Porsche al mític circuit urbà d’Alcañiz

Captura de pantalla 2013-06-13 a la(s) 12.28.17

El nou circuit d’Alcañiz m’encanta. Entre les corbes ràpides i els pronunciats desnivells trobo que és un dels millors circuits que hi ha a Espanya. Tot i així, si el comparem amb l’antic traçat urbà que recorria els carrers del poble la veritat és que té molt poc a fer. Cert és que aquest circuit urbà era estret, massa ràpid i amb unes mesures de seguretat tirant a inexistents. Però és precisament això el que el feia únic, al mateix nivell que el de Pau o fins i tot Macau (el de Monte-Carlo no el menciono perquè les comparacions són odioses). A Racing Gang han publicat un video onboard dels d’abans, aquells amb qualitat VHS, moltes vibracions i una ressolució més aviat tirant a bàsica. Clar que quan els protagonistes són un parell de Porsche 911 tot això passa a un segon terme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s