evo visita la fàbrica de Nismo al Japó

car_photo_575368_25

No fa gaire, un il·luminat del departament de marketing de Nissan va decidir que el que el món necessitava era un Juke preparat per Nismo. Oi tant que sí. Més o menys és la mateixa filosofia que va seguir Renault quan va decidir carregar-se tota la màgia d’un nom com Gordini associant-la a models tan lamentables com el Wing o Twingos de 80 CV. Per mi Nismo és molt més que això, és el departament esportiu encarregat, entre d’altres, dels mítics R90CK, dels Skyline del All Nippon Super GT i de cotxes tan impressionants com el Z-Tune R34 (el de la imatge). Richard Meaden i la revista evo tan venir la oportunitat de visitar la fàbrica a Omori, Tokyo, amagada en un edifici d’oficines d’allò més discret tot i tractar-se d’un departament amb el mateix pes que Porsche Morotsport.

Article original: NISMO factory tour

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s