Això és un Porsche 356 amb més d’un milió i mig de kilòmetres

1964-porsche-356-17

Tenir un clàssic sovint implica tenir un altre cotxe pels desplaçaments a diari, un cotxe confortable amb el que poder fer kilòmetres sense preocupar-se per les avaries mecàniques, amb el que poder anar cada dia a la feina. No obstant, a vegades hi ha gent que es nega a acceptar aquest paper “secundari” del clàssic, el del cotxe pel cap de setmana, aquell amb el que difícilment passes dels 5.000 kilòmetres en un any. Aquest és el cas del propietari d’aquest Porsche 356, qui ha fet ni més ni menys que un milió de milles des que el va adquirir l’any 1964. En tot aquest temps només ha hagut de fer motor tres vegades (una cada 500.000 kilòmetres), i el canvi no l’ha hagut de revisar fins els 1.5 milions de kilòmetres. Fiabilitat alemanya en estat pur.

Via Petrolicious

1964-porsche-356-16 1964-porsche-356-11 1964-porsche-356-021964-porsche-356-15

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: