Le Mans 2013: Aston Martin també tindrà el seu Art Car

1000532_10151668851537248_2146304473_n

Aquest cap de setmana es disputen les 24 hores de Le Mans. A la categoria LMP1 dubto molt que Toyota aconsegueixi trencar la supremacia dels Audi R18 e-tron quattro, per més que amb el Balance of Performance s’hagi intentat igualar el rendiment entre uns i altres (interessant entrada al respecte de Guille Alfonsín). Per contra, a la categoria GTE les coses estan molt més repartides entre els Porsche 991 GT3 RSR de Manthey, els Corvette C6-ZR1, els Ferrari 458 Italia i els Aston Martin V8 Vantage GT3. D’aquests últims, els de Gaydon han inscrits tres unitats a la classe GTE-Pro, una de les quals és la que teniu a la imatge. Vestida amb els colors de Gulf, compta amb un disseny únic, molt a l’estil dels Art Car de BMW (de fet i salvant les distàncies em recorda al M3 GT2 de Jeff Koons), obra del guanyador d’un concurs organitzat per la pròpia Aston Martin. Guanyar no sé si guanyarà, però que és el més espectacular de tots em sembla que està fora de tota discussió.

Via Racing Gang

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: