Easier Said Than Done — A Rally Documentary, tràiler oficial

Captura de pantalla 2013-06-18 a les 23.21.12

Avui via Twitter he descobert Easier Said Than Done — A Rally Documentary, un documental sobre els rallyes del que ja s’ha publicat el primer tràiler oficial i que té molt, molt bona pinta. Les úniques coses que em tiren una mica enrere són la presència de Ken Block i el fet de contenir moltes imatges del campionat nordamericà de rallyes, trobant-se a faltar en canvi testimonis de pilots com els de la era dels Grup B i imatges del mundial una mica més evocadores que les dels darrers WRC. Clar que al tràiler comença amb imatges d’estudi protagonitzades per un MG Metro 6R4 i un Peugeot 205 T16, i a mig video també trobem al gran Petter Solberg. Sigui el que sigui, caldrà estar atent a veure quan publiquen la versió definitiva.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: