Momemt nostàlgic del dia: el CET

zscan0045bp6

Deixant de banda el Campionat d’Espanya de GT (el qual tampoc és que estigui passant per un dels seus millors moments), actualment el campionat de circuits amb més prestigi en aquest país és el CER, la Copa de Espanya de Resistència. Lluny queden aquells anys del Campeonato de España de Turismos, amb els BMW M3, els Nissan Primera o els Alfa Romeo 155. I lluny queda també el Nissan Skyline GT-R R32 de Pérez-Sala i aquelles curses a Calafat. Aquí van uns quants videos que de ben segur agradaran als nostàlgics com jo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s