Toyota a Le Mans: del TS010 al TS030 Hybrid

1998_Toyota_TS020_GT-One_race_version_008_0194

D’aquí poc més de dues hores començarà una nova edició de les 24 hores de Le Mans, amb els Audi i Toyota barallant-se per la victòria absoluta. Pels japonesos aquest és el segon any que proven sort amb el TS030 Hybrid, tot i que abans hi va haver més. El primer intent seriós el van fer amb el TS010, un sport-prototip amb el que aconseguirien acabar en la segona posició scratch a les 24 hores de 1992, just per darrere del Peugeot guanyador. L’any següent també quedarien darrere dels francesos, tot i que aquest cop en quarta posició (els 905 van fer triplet). Després va venir el GT-One, altrament conegut com TS020, amb el que van quedar novens el 1998 i segons el 1999. Tot i mostrar-se tant ràpids com els R18 e-tron quattros, l’any passat la sort no va acompanyar als TS030 Hybrid, havent d’abandonar totes dues unitats després de patir diversos incidents. Veurem si aquest any hi ha més sort, per més que vulgui que els Audi tornin a imposar-se un any més (i si és el cotxe #3, millor encara).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: