RR13: aquest divendres marxem cap al Nürburgring!

1

Un any més, i amb aquest ja en van set, aquest cap de setmana peregrinarem de nou cap al Nürburgring en una nova edició de la Rebel Run, la trobada que cada any celebrem els amics de TheAutoUnion. Bàsicament es tracta de retrobar-nos, donar unes quantes voltes, fer moltes fotos, passar-nos-ho bé, beure weißbier, menjar currywurst i fotre’ns un rumpsteak al mític restaurant Pistenklause. El de sempre. La edició d’enguany començarà divendres a primera hora, moment en el que sortirem amb l’Exeo amb direcció França, i acabarà ben entrada la nit a Ebersbach-an-der-fils, un petit poble a tocar d’Stuttgart, on farem nit.

Per què anar a Ebersbach quan podem fer via directament fins al Nürburgring? Doncs perquè allà és on ens trobem amb els amics que venen de Suïssa i el sud d’Alemanya, i perquè també està a cop de pedra del Porsche Museum, primera cosa que veurem dissabte al matí. Aquests dies Porsche dedica una exposició especial centrada en el 911, un model que enguany fa 50 anys, i com comprendreu no podien deixar-ho passar per alt.

2

La següent parada serà directament el Nürburgring, on arribarem a mitja tarda després de fer uns 400 km per les mítiques autobahn alemanyes. Dissabte hi ha una prova del campionat RCN programada pel matí, amb sessions lliures de Touristfahren de 17:00 a 19:00. La meva idea és fer un parell de voltes “de reconeixement” amb l’Exeo, per anar després a Brünchenn o un lloc similar i gaudir una mica de la sessió des de l’altre costat de la tanca (i de passada fer algunes fotos). Aquesta primera jornada la tancarem amb una barbacoa plurinacional, on cadascú portarà productes de la terra… i a dormir ben d’hora que diumenge ve el plat fort.

Un plat fort en forma de Suzuki Swift Stage 2 de Rent4Ring, la mateixa empresa de la que us vaig parlar l’altre dia. El meu germà i jo hem optat per llogar el mateix cotxe, una joguina amb barres, bàcquets, pneumàtics Toyo R888, frens amb pastilles Endless, suspensions Ohlins i no-sé-quantes coses més. La cosa promet, sobretot perquè ja he vist videos amb voltes bastant per sota dels nou minuts (BTG)… i això que el cotxe no arriba als 140 CV!

728_swift_bc

La jornada promet ser llarga, més encara si tenim en compte que el temps no acabarà d’acompanyar del tot i haurem de saber gestionar molt bé les voltes per fer la majoria d’elles en sec (només en farem 12). El premi final el tindrem en forma de rumsteak al mític restaurant Pistenklause, on ja tenim taula reservada per diumenge a la nit. Sincerament no conec una millor manera de posar punt i final a una llarga jornada donant voltes al Nürburgring. Serà també la guinda final a un cap de setmana que, si el temps ens respecta una mica, promet ser tant intens com memorable. El compte enrere ja ha començat.

Un pensament sobre “RR13: aquest divendres marxem cap al Nürburgring!

  1. Quina enveja! Disfruteu molt i espero crònica completa ben carregada de fotos! Vaja… com sempre! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s