Coses a tenir en compte quan comprem un Porsche 964 (o qualsevol altre cotxe de segona mà)

Captura de pantalla 2013-07-05 a la(s) 11.01.48

Veient el darrer video de /DRIVE en el que Chris Harris provava el nou Porsche 991 GT3 s’em va fer molt difícil no somiar despert en tenir un cotxe com aquest algun dia. Com que tenir la darrera joguina dels alemanys no està a l’abast de tothom, /DRIVE ha publicat un altre video on mostra quins aspectes hem de tenir en compte al comprar un Porsche 964 de segona mà, una alternativa molt més realista i assequible per totes (o quasi totes) les butxaques. I és que comprar un vehicle usat no és fàcil. Hi ha mil detallets on fixar-se, des del desgast no uniforme dels pneumàtics a possibles indicis d’un accident previ. És per això que he trobat el video tan interessant, més encara per una persona com jo interessada en el món dels clàssics i que algun dia, algun dia espera poder permetre’s un 911.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s