Top Secret: Das Projekt C

1982LeMans24HourRace

Porsche porta una bona temporada calentant motors de cara al seu inmiment retorn a les 24 hores de Le Mans l’any vinent. I no només ho ha fet publicant les primeres imatges del nou LMP1 amb el que intentaran derrocar l’incontestable domini d’Audi, sino també tirant d’èpica recordant algunes de les seves victòries més mítiques. La de 1982, quan van aconseguir un triplet en la seva primera participació amb el revolucionari 956, és una de les més recordades, d’aquí que el fabricant alemany no hagi dubtat en treure pit tot recordant-la en un petit video.

Ja que estem posats en el tema, crec que també és un bon moment per recuperar la prova que del mític 962 va fer un tal Chris Harris, amb una encara més interessant entrevista al enginyer en cap del projecte: Norbert Singer.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s