Petrolicious: BMW Isetta, Jack’s Toy

Captura de pantalla 2013-07-08 a les 17.49.55

Hi ha cotxes que al veure’ls és impossible no somriure. Són cotxes entranyables, divertits, diferents. D’exemples n’hi ha molts: el Reliant Robin que sempre acababa cap per avall a la sèrie Mr. Bean, el Messerschmitt KR200, el Biscuter, el Trabant comunista de la DDR, etc. No obstant, si hagués de triar el meu preferit aquest hauria de ser el BMW Isetta, un petit cotxe amb forma d’ou al que s’hi accedia a través del frontal, un petit detall que el feia únic. Petrolicious li ha dedicat recentment un dels seus emotius videos en el que és físicament impossible no somriure al veure’l. Molt fan.

Via Petrolicious

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s