Una volta a Imola en el Ferrari FXX Evoluzione

k-bigpic

Tot i que des de fa uns anys Ferrari com a marca no em motiva gaire, s’ha de reconèixer que pel que fa al so dels seus motors els italians senzillament juguen en un altre lliga. Si fa un parell de setmanes ens deleitàvem amb el so de dos 333 SP, avui toca gaudir de la fressa del Ferrari FXX Evoluzione en unes voltes onboard al Autodromo Enzo e Dino Ferrari d’Imola. El FXX Evoluzione era, com el seu nom molt bé indica, una evolució del FXX presentat el 2005. Comptava amb 860 CV (a 9.500 rpm!), millores aerodinàmiques i un canvi capaç de pujar de relació en tan sols 20 milèssimes. Si en voleu un, sapigueu que un tal Michael Schumacher se’l vol treure de sobre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s