Vic Elford i el sorprenent inici del Porsche 911 en rallyes

Captura de pantalla 2013-07-10 a les 23.58.20

Brumos Porsche no és només un dels equips més importants als Estats Units, sino també un dels principals concessionaris del fabricant alemany a Florida. Fa uns dies van obrir un nou canal a YouTube, i ho van fer amb una video-tertúlia on Vic Elford i Hurley Hailwood parlen de com era la competició a finals dels 60 i principis dels 70. Deixant de banda la part on xerren sobre el 917 en totes les seves diferents configuracions (imprescindible), la part que més m’ha cridat la atenció és quan Vic Elford parla sobre els inicis del Porsche 911 en el món dels rallyes, i com els enginyers alemanys senzillament no tenien ni la més remota idea del potencial que tenien entre mans. Tant va ser així que va ser el propi Elford qui va haver de convèncer al responsable de competició de Porsche per que li deixés un 911 pel Tour de Corse. La resta, com ja sabeu, és història.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: