Chris Harris, un Ford Fiesta ST i un Mercedes-Benz G63 AMG

Captura de pantalla 2013-08-01 a les 0.44.12

Comparar una “vaca prenyada” (com diria el meu bon amic Carles) com el Mercedes-Benz G63 AMG i una joguina com el Ford Fiesta ST és una temptació massa forta com per deixar-la passar per alt: 550 CV de pura força bruta alemanya contra 182 CV i la agilitat del que molts condieren el millor hot hatch del moment. No és el primer cop que veiem un cara a cara com aquest (recordeu la del Cayenne Turbo S contra un Caterham?). Chris Harris ha tingut la oportunitat d’enfrontar-los, però fent-ho d’una forma original i diferent. Després de tot, quin sentit té comparar les voltes de l’un i de l’altre si el comprador acabarà triant l’un o l’altre per motius molt diferents?

El que ha fet Chris Harris, tal i com veureu amb el video a continuació, és intentar esbrinar què és més ràpid: un Fiesta ST… o un Fiesta ST sent remolcat per un G63 AMG? El resultat no deixa de ser sorprenent.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: