Chris Harris, un Ford Fiesta ST i un Mercedes-Benz G63 AMG

Captura de pantalla 2013-08-01 a les 0.44.12

Comparar una “vaca prenyada” (com diria el meu bon amic Carles) com el Mercedes-Benz G63 AMG i una joguina com el Ford Fiesta ST és una temptació massa forta com per deixar-la passar per alt: 550 CV de pura força bruta alemanya contra 182 CV i la agilitat del que molts condieren el millor hot hatch del moment. No és el primer cop que veiem un cara a cara com aquest (recordeu la del Cayenne Turbo S contra un Caterham?). Chris Harris ha tingut la oportunitat d’enfrontar-los, però fent-ho d’una forma original i diferent. Després de tot, quin sentit té comparar les voltes de l’un i de l’altre si el comprador acabarà triant l’un o l’altre per motius molt diferents?

El que ha fet Chris Harris, tal i com veureu amb el video a continuació, és intentar esbrinar què és més ràpid: un Fiesta ST… o un Fiesta ST sent remolcat per un G63 AMG? El resultat no deixa de ser sorprenent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: