Turbo Fever, la nova obsessió de Magnus Walker

IMG_2461

Magnus Walker és el clar exemple del per què no s’ha de jutjar a la gent per l’aparença. Les seves rastes i la seva barba interminable és la darrera cosa que un esperaria trobar-se darrere el volant d’un cotxe Porsche 911, i tot i així aquest senyor té una de les millors col·leccions que conec. Aquí ja vam parlar d’ell quan es va donar a conèixer amb el video Urban Outlaw. El seu objectiu era ben simple: tenir tots i cadascun dels 911 originals, un per any, des del primer de 1964 fins el de 1973, any en el que el coupé alemany va adoptar els horribles paracops de plàstic negre.

Assolit l’objectiu, Magnus Walker s’ha centrat ara en el Porsche 911 Turbo, un model del que vol tenir tres unitats: una per any — de 1975 a 1977 — del 911 Turbo 3.0, aquell amb el canvi de quatre relacions i un turbo-lag tan descomunal que et donava temps i tot de fer un café entre accelerada i accelerada. Aquest que veieu a les imatges és el tercer que es compra… del 76, pel que encara li faltarien una del 75 i una del 77 per completar la col·lecció. L’any 78 Porsche va introduïr la versió amb el motor 3.3 i el canvi de cinc relacions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: