Chris Harris participa a la Mille Miglia amb el que possiblement sigui el cotxe de premsa més car de tots els temps

Captura de pantalla 2013-08-05 a les 17.29.14

En els darrers anys he tingut la oportunitat de posar-me al volant de cotxes com el BMW M5 F10, un Audi R8 V10 o un Porsche 997 Carrera GTS. Tots tres tenien una cosa en comú: eren de premsa. Normalment em toquen cotxes molt més “normals”, tot i que en aquests casos la pressió és la mateixa. La responsabilitat és molt alta i no vull deixar en mal lloc el blog o revista que represento. Imagineu-vos, doncs, com era per un servidor posar-se al volant d’aquestes joguines amb potències per sobre dels 500 CV. Pell de gallina i collons per corbata.

Fa uns mesos Chris Harris va tenir la oportunitat de prendre part a la Mille Miglia, i ho va fer amb un cotxe cedit per Jaguar. No obstant, aquí no estem parlant ni d’un E-Type ni de res que se li sembli. El cotxe amb el que Harris va creuar Itàlia era un C-Type, però no un C-Type qualsevol, sino un que en el seu dia va pilotar el mateix Juan Manuel Fangio. Diu l’article que el 2009 va sortir a subhasta un C-Type ex-Phil Hill, arribant als 2.5 milions de dòlars, així que us podeu fer una idea del valor d’aquesta unitats. Jo d’en Harris no ho hagués volgut saber. El video, per cert, és impressionant.

Via /DRIVE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s