El Mercedes-Benz 190E 2.3-16 d’Ayrton Senna, vist per la revista evo

car_photo_580102_25

Aquest mes la revista evo publica un reportatge sobre el Mercedes-Benz 190E 2.3-16 que Ayrton Senna va pilotar en aquella carrera-espectacle que es la celebrar l’any 1984 amb motiu de la inauguració del circuit de GP del Nürburging. Nick Trott i Mike Duff han aprofitat la ocasió per xerrar sobre aquella cursa farcida d’ex-campions mundials i en la que un brasiler semi-desconegut va acabar alçant-se amb la victòria final. Entre les curiositats que expliquen comenten que la meitat de la graella havia estat de parranda la nit anterior, i que algun que altre pilot ni tan sols havia rodat en el recent estrenat traçat quan el semàfor es va posar de color verd. Interessant si no teniu res més a fer i voleu saber més sobre aquesta curiosa cursa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s