Recorrent les millors carreteres europees en un Porsche 911

Captura de pantalla 2013-08-05 a les 21.11.12

Us aviso d’entrada que el video que veureu a continuació és extremadament lent, la música no acompanya en absolut i en cap moment del metratge se sent el motor d’un 911. I tot i així al acabar de veure’l he sentit un impuls irrefrenable per penjar-lo al blog. Obra d’un tal Richard Morris, el video ens mostra la ruta que ell i vuit amics més van fer amb els seus respectius Porsches 911 per algunes de les millors carreteres del vell continent: 3.500 milles en 10 dies, a ritme d’unes 400 milles per dia la major part d’elles per carreteres secundàries.

El protagonista va en un 997 Turbo S PDK (segons l’article orginal), tot i que això poc importa. El que importa és per on passen, quines carreteres recorren i quins paisatges atravessen: La Rochelle, el Pirineu, Cevennes, Millau, Gorges du Tarn, la ruta Napolean, St. Paul de Vence, Monte-Carlo, Florència, Venècia, les Dolomites, Lienz, Nokalmstrasse, Turracher Hohe, Solk Pass, Grossglockner, Hahntennjoch, la Selva Negra, Baden Baden, etc. La ruta ja la tinc, ara només em falta trobar el Porsche.

3500 miles 3500 horse from Parabolique on Vimeo.

Via Flatsixes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: