A eGarage es posen nostàlgics amb el Ferrari 512 BB

Captura de pantalla 2013-08-06 a les 0.30.58

El Ferrari 512 BB és un cotxe que no deixa a ningú indiferent: o et té enamorat o no el pots ni veure, no hi ha terme mig. En el meu cas reconec que he passat per tots dos bàndols, i encara a dia d’avui vaig donant salts entre l’un i l’altre depenent de com bufi el vent. Videos com el del estudi de l’arquitecte de Los Angeles, presidit per un preciós 512 BB platejat, o el que avui us porto via eGarage, amb un de negre que talla la respiració, em situen al bàndol dels defensors… tot i que mai se sap quan durarà aquest sentiment. El fet de substituïr el Daytona, un dels meus Ferraris preferits, i el haver conviscut amb un altre cotxe italià de nom Lamborghini Miura fa que m’ho repensi constantment. Ja ho diuen, ja, que les comparacions són odioses. En tot cas, per què no gaudir una mica del video i de la emotiva història del seu protagonista?

Waxing Nostalgic : Ferrari 512 BBI from eGarage on Vimeo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: